Левски вече гледа за заместници на дуо титуляри, дърпащи се за нов договор


Левски вече гледа за заместници на дуо титуляри, дърпащи се за нов договор
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1765 0

От ръководството на Левски вече са започнали да се оглеждат за заместници на Андриан Краев и Жереми Петрис, които все още не са подновили договорите си. И двамата имат контракти до до идното лято.

Какви ще са промените в Левски?

Ако не настъпи промяна, то от 1-ви януари и двамата ще са свободни да преговарят, с който си решат клуб. И дори да подпишат предварително споразумение, а през лятото да се присъединят като свободни агенти. Именно за този сценарий искат да са готови от "Герена".

Николай Костов държи при отказ на Петрис и Краев да преподпишат още след края на есенния полусезон да бъдат взети играчите на техните позиции. И дори и бранителят и полузащитникът да останат на „Герена“ цялата кампания, а след това да си тръгнат, наставникът да може да интегрира към състава новите, пише "Тема спорт".

Друго изискване на Костов е да бъде привлечен и типичен офанзивен полузащитник. За целта Саид Ибраимов, който трябва да започне работа в Левски, след като приключи взаимоотношенията си с Астана, вече наблюдава такъв профил играчи от Бразилия. Дори има и небелязан.  Изданието допълва, че "сините" са се насочили и към централния защитник на Локо Пд Хорхе Сегура.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички