В "Надежда" не са глупави, скандират "Горчиво"!


В "Надежда" не са глупави, скандират "Горчиво"!

2635 0

Феновете на Локомотив (София) макар и малобройни, показаха, че съвсем не са глупави. В края на мача срещу Левски те започнаха да скандират "Горчиво" по адрес на двата отбора. Любимият им тим игра твърде смирено срещу противника си, който отчаяно се нуждаеше от победа и това усъмни феновете. От добрата игра на Локомотив през сезона днес нямаше и помен. Още повече, че ръководствата на двата клуба са в добри отношения, зад които винаги ще прозира фигурата на Иво Тонев. 

Успехът бе особено важен за Левски, за да бъде туширано напрежението на "Герена" след поредната тежка загуба от ЦСКА. През миналата седмица феновете на Левски призоваха Тодор Батков да продаде клуба, а финансовият директор Константин Баждеков бе заплашен с обесвне. Сега се очаква всичко това да бъде забравено.

Феновете на Локомотив също така атакуваха вербално треньора на гостите Георги Иванов, а той им отговори с жестове след гола и в края на мача. Наложи се полиция да охранява Гонзо при прибирането му в тунела.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички