Шеф на Локо (Сф): Левски е в криза, бием ги


Шеф на Локо (Сф): Левски е в криза, бием ги

3246 0

Изпълнителният директор на Локомотив (СФ0 Георги Марков се закани, че тимът му ще победи Левски. Двубоят е в неделя от 13 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема".

"Излизаме за победа срещу Левски, отсече пред "България Днес" Марков. - Няма от какво да се притесняваме. Били сме ги и преди, защо да не го направим отново? Имаме своите шансове срещу "сините". Те се намират в криза, което ще ни е от полза. Играем добре пред собствена публика. Победихме силни отбори у дома. Играчите са пределно мотивирани за сблъсъка. След победата за Купата на България тяхното самочувствие се повиши", допълни директорът на Локо (Сф).

Той смята, че предстоящият мач срещу Левски няма да се окаже решаващ за крайното класиране в първата шестица. "Сините" се намират на 6-о място, а "железничарите" са седми, като разликата между двата тима е само една точка.

"Има доста мачове до края на редовния сезон, каза марков. - Не може да се говори, че само от този двубой ще се реши кой ще е шести и кой седми. И на двата тима предстоят трудни мачове до края на първенството. Нищо не се знае".

Шефът на Локо заяви, че пред тима няма никаква конкретно поставена цел.

"Играем мач за мач, заяви бившият защитник. - Във всеки двубой търсим победата. Нашият отбор има потенциал. Показвали сме го неведнъж. В съблекалнята всичко е наред. Няма никакво напрежение".

Марков сподели, че премиите за победа над Левски няма да бъдат завишени. "Премиите си остават такива, каквито са и за другите срещи", уточни Рендето.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички