В Левски са притеснени за Хосе Кордоба, ще го мотивират с пари?


В Левски са притеснени за Хосе Кордоба, ще го мотивират с пари?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2914 0

В Левски са притеснени, че трансферната сага около централния защитник Хосе Кордоба може да повлияе негативно на представянето му през пролетния дял от Първа лига и затова обмислят интересен ход, с който да го мотивират да запази формата, а с това и цената си, пише "Мач Телеграф".

*Припомняме, че от стадион "Георги Аспарухов" вече отхвърлиха няколко изгодни оферти за панамския бранител, който е един от основните играчи в състава на Станимир Стоилов.

Изданието твърди, че решението на "сините" шефове да откажат предложенията не се е харесало на 21-годишния Кордоба, който е осъзнавал, че в чужбина ще печели в пъти повече пари от заплата. 

Наложило се е и Мъри Стоилов да проведе дълъг разговор с него, за да му обясни защо е по-добре да остане на "Герена" поне до лятото. Клубът пък е готов да вдигне двойно възнаграждението на футболиста и той да получава същата сума, каквато получават и бразилците.

В Левски са убедени, че ако Хосе Кордоба запази формата си в следващите месеци, то през летния трансферен прозорец преговорите ще бъдат подновени и офертите за него ще бъдат още по-високи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Извънредно: Сменят датата за двубоя между Левски и ЦСКА през април!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички