Извънредно: Сменят датата за двубоя между Левски и ЦСКА през април


Извънредно: Сменят датата за двубоя между Левски и ЦСКА през април
Снимка: levski.bg

4921 0

"Вечното дерби" между български грандове Левски и ЦСКА почти сигурно ще се проведе в делничен ден, след като новите предсрочни парламентарни избори ще се състоят на 2 април (неделя), съобщава Тема Спорт.

Президентът на България - Румен Радев, вече представи указ, с който насрочи вота именно за втори април. За първия уикенд на април обаче бе планиран и сблъсъкът между "червени" и "сини" от 26-ия кръг на Първа Лига.

Голяма е вероятността дербито да се изиграе в петък (31 март) или понеделник (3 април), тъй като органите на реда няма да могат да охраняват двубоя в събота или неделя. Възможността срещата да се проведе в неработен ден зависи от разместване на кръговете в първенството.

Програмата на родния елит обаче е доста натоварена, след като втората половина на месец март е обособена за мачовете на националните отбор. На 24 март България посреща Литва на старта на квалификациите за Евро 2024, а три дни по-късно „лъвовете“ гостуват на Унгария. За началото на април пък са насрочени и 1/4-финалите в турнира за SESAME Купа на България.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Шестима футболисти на ЦСКА не са в България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички