Няма да има четвърти нов в Левски, сделката за Ел Джемили е пропаднала?


Няма да има четвърти нов в Левски, сделката за Ел Джемили е пропаднала?
Снимка: levski.bg

2182 0

Ръководството на Левски е "ударило на камък" при преговорите с Акритас за крилото Джавад ел Джемили, съобщава "Тема Спорт" в днешния 3 февруари.

Наскоро се бяха появили информации, че именно той ще се превърне в четвъртото ново попълнение на "сините" през зимата, които до момента са се подсилили с нападателя Рикардиньо, халфа Асен Чандъров и защитника Кристиан Димитров.

Изданието пише, че от "Герена" са предложили на кипърския клуб да вземат 20-годишния Ел Джемили под наем до края на сезон 2022/23, а след това да го привлекат за постоянно. Бил е обещан и солиден процент от бъдеща продажба на играча, но всичко това не се е харесало на Акритас.

Допълва се още, че самият футболист е бил ОК с личните си условия и е приел да заиграе в България, но на този етап сделката е стопирана. Трансферният пазар у нас отвори на 1 февруари, но този в Кипър вече затвори и Акритас би се съгласил на раздяла с крилото само при много добра оферта, тъй като не би имал възможност да му намери заместник преди лятото.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - В Левски са притеснени за Хосе Кордоба, ще го мотивират с пари?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички