В Левски чакат Абел Анисе да мине прегледи, Наско Сираков започва преговори с Георги Миланов


В Левски чакат Абел Анисе да мине прегледи, Наско Сираков започва преговори с Георги Миланов
Снимка: Lap.bg

8051 0

По всичко изглежда, че Левски не е приключил с лятната селекция и на стадион "Георги Аспарухов" ще пристигне още един нов футболист. По информация на "Тема Спорт" днес или утре бившият играч на Лудогорец Абел Анисе ще премине медицински прегледи и ако всичко е наред, ще подпише своя договор със "сините"!

Преди време Станимир Стоилов бе заявил, че иска да гради отбор за бъдещето, но не отрече, че Левски има интерес към Анисе и има вероятност той да заиграе на "Герена".

Според "Тема Спорт" мадагаскарецът вече е договорил личните си условия с мажоритарния собственик Наско Сираков и е провел дълъг разговор с треньора Стоилов.

Ако Абел Анисе премине в Левски, това ще е петият български отбор в неговата кариера, след като преди това носеше фланелките на Черноморец, ЦСКА, Ботев Пловдив и Лудогорец! Именно от престоя си при "канарчетата" той се познава с настоящия наставник на "сините".

Отново по информация на същото издание, в най-скоро време клубът ще започне преговори с Георги Миланов за удължаването на договора му, който изтича след края на сезона...

На стадион "Георги Аспарухов" са много доволни от привличането на опитния халф и са наясно, че в момента не е в оптимална форма, но във всеки следващ мач се забелязва подобряване в играта му. 

Наскоро се появиха сведения, че в настоящия контракт на Миланов има много клаузи, които биха му позволили да напусне Левски при добра оферта още през зимата и вероятно именно това е накарало Наско Сираков да се задейства!

Каква пък е най-новата придобивка за "синия" клуб, с която успя да "влезе" в 21-ви век - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички