В Левски се стягат за много публика на "Герена" срещу ЦСКА 1948


В Левски се стягат за много публика на "Герена" срещу ЦСКА 1948
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3727 0

На 18 септември (събота) Левски посреща ЦСКА 1948 в мач от 8-ия кръг на Първа лига. Това ще бъде първият официален мач на Станимир Стоилов на домашна сцена, след завръщането му начело на "сините".

Очевидно на "Герена" се стягат да приемат много публика и още днес съобщиха в официалните си канали в социалните мрежи, че пускат в продажба билетите за двубоя в събота.

След завръщането на Мъри сред феновете на клуба определено има еуфория, като всеки ден на тренировките присъстват десетки и дори стотици запалянковци...

Ето какво написаха от Левски:

"Левскари,

Време е за първи домакински мач след паузата в шампионата за националните отбори. „Сините“ посрещат „ЦСКА 1948“, а това ще е и първи официален двубой на Станимир Стоилов на „Герена“ след завръщането му в любимия клуб.

От днес в продажба са билетите за срещата от 8-ия кръг на Първа лига в събота, 18 септември от 19:45 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“! Пропуските се продават до изчерпване на количествата в официалния магазин на „ПФК Левски“, в мрежата на Eventim и онлайн ТУК: https://bit.ly/3tGpmGP", гласи публикацията.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички