Юноша на Левски подписа с елитен италиански клуб


Юноша на Левски подписа с елитен италиански клуб
Снимка: Lap.bg

6608 0

Юношата на Левски Виктор Добрев подписа с елитния италиански клуб Верона. Роденият през 2005 година футболист премина в Италия и вече е на разположение на школата на "жълто-сините". Добрев, който играе като ляво крило, е и национал на България.

Добрев преминава в отбора на Верона без проби. Той е бил наблюдаван от скаути на Верона три пъти и са преценили, че има достатъчно качества да подпише директно с клуба без да преминава през проби. Виктор е бил препоръчан на Верона от мениджъра Антъни Рево от компанията "Скаунтинг тийм".

През новия сезон Добрев ще играе в отбора до 18 години на Верона, а дебютът му може да се състои още този уикенд. След началото на 2022 година най-вероятно ще бъде качен и при по-големите. Във Верона играе още един български талант, също от набор 2005. Това е централният бранител Петър Господинов, който започва втория си сезон и се представя все по-добре. 

В италианската Серия А пък се подвизава юношата на ЦСКА Валентин Антов, който премина в тима на Монца. От "Армията" се похвалиха, че трансферът на Антов е в Топ 3 в историята на клуба, като дори може да се превърне в №1 (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички