В Гърция: АЕК (Атина) се интересува от нападателя на Левски Найджъл Робърта


В Гърция: АЕК (Атина) се интересува от нападателя на Левски Найджъл Робърта
Снимка: levski.bg

2023 0

Гръцкият гранд АЕК (Атина) се интересува от звездата на Левски Найджъл Робърта, пише местната преса. Ръководството на клуба обаче ще се насочи към Робърта само в случай, че не успее да задържи в отбора своя нападател Серхио Араухо.

"Робърта е футболист, от които АЕК се интересува, но не е от спешна необходимост. Той е разглеждан като алтернативен вариант, ако не бъде намерена възможност Араухо да остане. Основната цел на ръководството на АЕК е да договори нов контракт за аржентинеца до края на трансферния прозорец", коментира местното радио SPORT FM.

За интерес на АЕК към Робърта писа и българската преса, като според информациите гръцкият клуб може да договори нападателя без пари. Тимът от Атина първо ще се опита да убеди Араухо да остане за постоянно в отбора, след като дойде под наем от испанския Лас Палмас. Ако не успее, ръководството на АЕК ще потърси друго решение за атаката на отбора.

Междувременно се заговори, че Валери Божинов може да се завърне на "Герена" за трети път в кариерата си (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички