Шеф в Левски: Предстои ни преход в пустинята, който ще бъде дълъг


Шеф в Левски: Предстои ни преход в пустинята, който ще бъде дълъг

523 0

Членът на новия УС на Левски Ивайло Цветков-Нойзи разкри каква ще бъде основната му задача и с какво ще опита да помогне на "сините". Неговото основно задължение ще е свързано с търсене на спонсори, както реклама и комуникация.

"В такива, меко казано, интересни времена, трябва да се помага безвъзмездно - затова приех да се включа. Чувствам, че мога да помогна със спонсорство, реклама и комуникации. Ако видя, че не мога да го направя, не ми струва нищо пак да стана само редови фен, а друг да дойде вместо мен, за да помага ефективно“, посочи той в ефира на БНТ.

"Намирането на спонсор прилича много на това как индианските племена търсят бизони - въпрос е на късмет понякога. Надявам се, че има влиятелни хора с възможности, които ще осъзнаят през какъв момент минава клубът и това ще доведе до спомоществувателство. Има възможност оперативното ръководство и феновете да работят в синхрон. Исках да се създаде консултативен съвет от привърженици към УС. И да има общуване между фенове и клуб. Надявам се това да бъде прието. Нямам никакви съмнения, че Левски ще полети. За жалост ни предстои преход в пустинята, който ще бъде дълъг и не знам колко време ще продължи", каза Цветков. Тази седмица се очаква да е доста интензивна за "сините", като съвсем скоро трябва да подпишат с втори нов играч.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от ЦСКА


Тибо Вион - бекът-нападател, който тренира с Хълк, игра с Погба и впечатли Порто и Дортмунд

  През 2016 година френско издание пише за бека Тибо Вион, че е претърпял много обрати в кариерата си, при това...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама