Валери Божинов се завръща в Левски за трети път?


Валери Божинов се завръща в Левски за трети път?
Снимка: БГНЕС

1644 0

Нападателят Валери Божинов вероятно ще се върне в Левски за трети път. За това загатна самият той с коментар към снимка на бившия си съотборник на "Герена" - Николай Михайлов. Михайлов публикува своя снимка от контролата с Витоша снощи (2:1), към която написа: "Чувствам го отново". Божинов се намеси с коментар: "Аз също пристигам в Левски", но на италиански, с еуфория придружено със сини сърца.

Нападателят, който може да се раздели с настоящия си тим - италианския Пескара, неведнъж се е обяснявал в любов на столичния гранд. Наскоро Валери обяви, че би играл на "Герена" без пари и би стоял резерва, за да може клубът да продаде Найджъл Робърта и да си помогне финансово.

Божинов, който точно 20 пъти е сменял клубната си принадлежност, има 2 периода със синята фланелка. Първо той стана играч на Левски през 2014-а, но през същата година се раздели с клуба. Бившата футболна звезда се върна на ""Герена" през 2019 година от Ботев (Враца), но през същата отново бе освободен и се върна в по-скромния елитен наш тим. А кой друг бивш български нападател на "сините" се надява да се върне вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички