Record: Левски е предложил младата си звезда на Спортинг


Record: Левски е предложил младата си звезда на Спортинг
Снимка: Официален сайт на Левски

2251 0

Авторитетното португалско издание Record информира, че от Левски са предложили младата си звезда Станислав Иванов на Спортинг Лисабон. Младокът е един от играчите, който може да докара свежи средства в касата на "сините".

Според информацията предложената сделка е благоприятна за португалския гранд, тъй като исканата сума не е голяма. Допълва се обаче, че от тима не търсят незабавно подсилване на позицията, на която играе Иванов.

Крилото на Левски по-рано заяви, че ще напусне, ако има оферта, която да устройва не само него, но и клуба. Иванов е свързван също така и с трансфер в Лудогорец, но от там отрекоха да имат интерес. "В момента съм футболист на Левски и не мога да коментирам коя посока бих избрал. Но за в бъдеще искам да играя в чужбина. Най-обичам да гледам английския и испанския футбол. От малък съм от Левски, левскар съм и обичам този клуб! Ако мога да му помогна, бих останал. Ако няма подходяща оферта, която да устройва клуба, ще остана", заяви Иванов за "Код Спорт". Очаква се тази седмица да е доста динамична при "сините", като трябва да подпишат и с втори нов играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички