Юноша на Левски разтрогна договора си с клуба заради неизплатени заплати


Юноша на Левски разтрогна договора си с клуба заради неизплатени заплати
Снимка: Официален сайт на Левски

1945 0

Левски изпусна един от своите таланти, след като 17-годишният Мартин Хайдаров разтрогна договора си с клуба без предизвестие. Причина за решението на младока са неизплатените заплати, които "сините" му дължат. Това става ясно от съобщение на СТК към БФС. Публикуваме го без редакторска намеса (както и останалите решения):

"СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ФК на Мартин Христов Хайдаров състезател на ПФК „Левски“ София считано от 30.10.2020 година:

Заинтересованите страни може да подадат молба за определяне вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС.

ФК „Септември“ Симитли ще изтърпи наказанието "лишаване от домакинство" наложено от ДК при БФС, на стадион Христо Ботев гр. Благоевград.

Поради заетост на стадион Хр. Ботев – Благоевград, срещата от ХIV-ти кръг на Втора лига, между отборите на ФК „Симитли“ и ПФК „Нефтохимик Бургас 1962 “ Бс – ще се играе на 20.11/петък/2020 г. от 14.00 часа, вместо на 21.11/събота/2020 г от 14.30 часа.

Поради заетост на стадион Хр. Ботев – Благоевград, срещата от ХVI-ти кръг на Втора лига, между отборите на ФК „Симитли“ и ФК „Миньор “ Пк – ще се играе на 04.12/петък/2020 г. от 14.00 часа, вместо на 05.12/събота/2020 г".

А проблемите за Левски продължават, тъй като 16-и играч даде положителна проба за коронавирус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички