Потвърдено: ЦСКА - Левски без фенове, удължават забраната за привърженици


Потвърдено: ЦСКА - Левски без фенове, удължават забраната за привърженици
Снимка: БГНЕС

1571 0

Голямото дерби в българския футбол между отборите на ЦСКА и Левски ще се изиграе пред празни трибуни. Това се потвърди след новата заповед на здравния министър, която удължи забраната за присъствие на феновете на спортни мероприятия в страната. Изключение се прави единствено за тенис турнира Sofia Open 2020.

"Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер за всички възрастови групи на закрито и открито се провеждат без публика. Изключение се допуска по отношение на международния турнир по тенис Sofia Open 2020, като настаняването на зрителите е най-малко през две седалки, при спазване на физическа дистанция от 1,5 метра и задължително носене на защитни маски за лице", пише в заповедта на министъра.

Заповедта на здравния министър влиза в сила от днес и ще продължи действието си до края на месеца. Двубоят между ЦСКА и Левски трябва да се изиграе по програма на 21 ноември. В лагера на "сините" има голям брой заразени от коронавирус футболисти, които са карантинирани. 

Междувременно стана ясно, че и футболист на ЦСКА е заразен с коронавирус (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички