Пореден с коронавирус в Левски: Контузеният Борислав Цонев с положителна проба


Пореден с коронавирус в Левски: Контузеният Борислав Цонев с положителна проба
Снимка: Официален сайт на Левски

1375 0

Разпространението на коронавируса в Левски няма край. Поредният заразен е дълготрайно контузеният Борислав Цонев, информира Sportal. Той набързо стана най-добре представящият се играч на "сините" за сезона, но тежка травма го извади за дълго от терените.

След положителния тест на Цонев заразените футболисти в Левски станаха цели 16, като само след няколкото дни (8) на тима предстои дерби с ЦСКА, което най-вероятно няма да бъде отложено, защото повечето футболисти вече ще са с отрицателен тест, макар и без достатъчно тренировки на брой.

Стивън Петков, Матео Стаматов, Георги Александров и Марин Петков дадоха положителни проби преди десетина дни, а Валери Божинов, Насиру Мохамед, Алекс Петков, Ивайло Найденов, Тома Даске, Илия Димитров и Деян Иванов бяха с положителен тест за COVID-19 на 5-и ноември. От 9-и ноември Найджъл Робърта и Радослав Цонев също попаднаха под карантина, а преди часове Николай Михайлов и Мартин Райнов се "присъединиха" към съотборниците си.

В същото време новият наставник на "сините" е имал възможността да се запознае и да тренира много ограничена част от футболистите. А защо Славиша Стоянович си е тръгнал от Латвия и какво не са харесали футболистите в него, за да се озове в Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички