Разкритие: Локомотив (Пловдив) е бил съвсем близо до това да повтори Литекс срещу Левски


Разкритие: Локомотив (Пловдив) е бил съвсем близо до това да повтори Литекс срещу Левски
Снимка: БГНЕС

10301 0

След като през 2015 година българският зрител стана свидетел на един от най-големите скандали в родния футбол, когато отборът на Литекс бе изваден от терена по време на дерби срещу Левски, се оказа, че и на вчерашния двубой на "сините" (срещу Локомотив Пловдив) е било много възможно да се стигне до подобна развръзка.

Това разкри самият собственик на "смърфовете" Христо Крушарски, който бе меко казано бесен на съдийството след равенството 2:2 срещу Левски. Той сподели, че е имал намерението да извади тима, но и че не е искал "момчетата да страдат заради нещастници".

"На тия в черно - по-добре да им турят жълто, та да не миришат. Локомотив има свой стил, ако не са тези гайдарджии. Те и за народен ансамбъл не стават. Ако ги накараш едно хоро да изиграят - ще си счупят краката. Това са пълни неграмотници.

Бях решил да извадя отбора, но защо да страдат момчетата заради тези нещастници. Локомотив отново ще е в челото и ще се бори за Купата. Тази година пак ще сме в Лига Европа" - сподели емоционален Крушарски след сблъсъка.

А какво заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Тунчев след мача с Левски?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички