18-годишният герой на Левски с прост отговор: Защо всеки мач на "сините" е труден за спечелване?


18-годишният герой на Левски с прост отговор: Защо всеки мач на "сините" е труден за спечелване?
Снимка: Levski.bg

6289 0

Левски се върна към пътя на победите, след като сломи последния Етър с минималното 1:0 у дома. В герой за отбора се превърна 18-годишният Асен Митков, който реализира второто си попадение в Първа лига през сезона.

След срещата той призна, че се надява головата му форма да продължи. Освен това посочи и защо всеки двубой на "сините" е труден, като причината по негово мнение е, че всички отбори излизат да играят на 100% срещу Левски.

"Емоциите са страхотни винаги, когато вкарваш на този стадион и пред тази публика. Надявам се да продължавам да вкарвам. Срещу нас винаги всички отбори излизат да играят на 100%, заради това се получават трудни мачове. До края няма да има лесни мачове. Надявам се да си вкарваме положенията и да печелим по-лесно мачовете.

По-трудно е, когато играеш срещу сгъстена отбрана. Трябва да коригираме някои неща в атака и да вървим все повече напред и да създаваме положения. Днес имахме удари, но липсваха чистите положения. Аз съм млад, винаги е добре, когато вкарвам и играя добре, надявам се да продължавам така. Надявам се да направя име с номер 10 и да вървя напред" - сподели Митков пред "Диема спорт".

Вижте повече за това как вратар и пропуски измъчиха Левски срещу последния, но 18-годишният Асен Митков бе герой (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички