Уелтън: Левски се готви за победа над ЦСКА


Уелтън: Левски се готви за победа над ЦСКА
Снимка: Levski.bg

3407 0

Бразилската звезда на Левски - Уелтън, сподели мнението си около "сините" и предстоящите им дербита в Първа лига срещу столични съперници - Локомотив София и ЦСКА

Нападателят бе категоричен пред "Дарик Радио", че голямата цел на "Герена" остава третият по сила европейски клубен турнир - Лига на конференциите, а преди това ще се опитат да се наложат над съперниците си в България.

Негативната серия

"Това беше лош момент за всички нас, но мисля, че нямахме късмет и шанс в много моменти от този лош период. Ние всеки ден го понасяхме това и не ни оставаше нищо, освен да се трудим по-здраво. Благодарение и на Господ всичко това вече е минало. Сега продължаваме да се трудим сериозно и здраво. Без съмнение е по-добре", обясни бразилецът около "синята" серия от 11 мача без победа.

Предстоящите дербита

"Очаквам победи. Ние сме подготвени. Харесвам тези мачове, но не само аз, а и моите съотборници. Мисля, че се готвим, за да вземем тези срещи.

Харесвам ги (срещите с "червените"), защото дават голяма мотивация, адреналин, вълнение. Харесвам всички двубои, когато сме на терена, всяка среща е важна за нас", сподели Уелтън намеренията на "Герена" за предстоящите дербита.

Работата със Стоилов

Нападателят сподели мнението си и за старши треньора на Левски - Станимир Стоилов:

"Мисля, че той е една супер личност. Той има огромно сърце. Отнася се с мен като със син. Не мога да кажа нищо срещу него. Като треньор е добър и интелигентен. Градът е много приятен за живеене. Нямам оплаквания. Хората в клуба ми помогнаха да се адаптирам много добре към всичко. Тия неща са много хубави".

Вижте всичко най-важно около предстоящата контрола на Левски с Ботев Враца!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички