Левски е получил 4 оферти за над 1 милион евро, ще бъде продаден поне един футболист?


Левски е получил 4 оферти за над 1 милион евро, ще бъде продаден поне един футболист?
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4607 0

По-рано днес (22 декември) се появиха информации, че Левски е отхвърлил оферта за Андриан Краев, а сега се твърди, че на "Герена" са получили четири други предложения, всяко едно от които е на стойност над 1 милион евро!

Според "Блиц", получените оферти са за чужденци - двама защитници и двама нападатели - Хосе Кордоба, Ноа Сонко Сундберг, Уелтън и Роналдо.

Изданието пише, че на стадион "Георги Аспарухов" няма да бързат да казват "ДА" и таят надежди, че кандидат-купувачите ще извадят още по-добри пари или пък ще се появят други желаещи за техните подписи клубове.

Пояснява се, че офертите за двамата бранители са на стойност 1 000 000 евро, а тези за двамата бразилци - 1.2 и 1.3 милиона евро. Запознати пък твърдят, че поне един от четиримата ще бъде продаден през зимата: "Просто изчакват. Бъдете сигурни, че ще продадат поне един от четиримата до края на януари най-късно. Има и интерес към други играчи, към Краев, примерно, но не става въпрос за милион и повече евро".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш треньор на Левски: "Сините" са по-добри, когато са аутсайдери. ЦСКА има шанс за титла, но е малко вероятно

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички