"Уелтън да подава по-често, някои ги хваща звездоманията и правят глупости"


"Уелтън да подава по-често, някои ги хваща звездоманията и правят глупости"
Снимка: Levski.bg

1420 0

Любопитно мнение бе изразено за голямата звезда в нападението на Левски - Уелтън. Бразилецът безспорно е най-важният футболист в атакуващ план за "сините", но получи критики за това, че понякога не подава, когато има тази опция, а избира да завършва индивидуално.

Това твърдение напрваи бившият футболист на Левски Емил Ангелов. Той има 108 двубоя за столичани, като в тях е реализирал 39 попадения и е дал 7 асистенции. Бившият нападател на отбора все пак заключи, че до момента бразилецът играе добре и върши много работа.

"Уелтoн е добре да подава топката по-често, когато има тази опция, а той решава да стреля. Някои футболисти ги хваща звездоманията понякога и започват да правят глупости на терена, а това е грешно.

Почва да губи себе си на моменти. Въпреки това на този етап играе добре за Левски и върши много работа" - сподели Ангелов, известен още като Бабангида, в интервю за "Мач Телеграф". Междувременно стана ясно, че Левски понася тежък удар и ще бъде без Уелтън, и то за повече от един мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички