Тежка загуба: Левски все пак остава без Уелтън - и то не само за един мач


Тежка загуба: Левски все пак остава без Уелтън - и то не само за един мач
Снимка: БГНЕС

9167 0

Левски получи много неприятни новини след победата срещу Черно море. "Сините" загубиха един от най-важните си играчи за предстоящия двубой с Берое. Става въпрос за Уелтън, който получи травма в края на двубоя с "моряците".

Тежка загуба за Левски

Макар по-рано да се появи информация, че бразилското крило не е сериозно контузено, то "dsport" информира, че контузията не е особено лека. Освен двубоя в Стара Загора, той е под въпрос и за Арда и ЦСКА 1948. Уелтън има сериозни проблеми с левия глезен на контузения си крак и ще е необходимо време за възстановяване. Той тренира индивидуално под лекарско наблюдение.

Мачът с Берое е в петък в Стара Загора и евентуалното му участие, ще е неоправдан риск за здравето му и "сините" не искат да го рискуват в никакъв случай.  Получилият наскоро българско граждаство трудно ще е готов и за гостуването в Кърджали на Арда, което е на 1 ноември. На 7 ноември Левски гостува в Бистрица на ЦСКА 1948 и реално това е мача, в който нападателят има реален шанс да се върне. По-рано пък се появи информация, че Андриан Краев е бил на системи преди мача с Черно море и затова е останал на пейката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички