Търпението на феновете на Левски се изчерпа - време е за Истината!


Търпението на феновете на Левски се изчерпа - време е за Истината!
Снимка: Levski.bg

10410 0

"Цялата истина за Левски все още не е излязла. Това е нещото, за което не успях да се преборя... един път завинаги да се знае кой какво е правил, какво се е случило...".

Тези думи на Станимир Стоилов от лятото на 2022 година са изключително актуални в днешния 13 февруари - денят, в който окончателно стана ясно, че нови собственици на стадион "Георги Аспарухов" няма да има и "сините" мечти за финансова стабилност бяха разбити на пух и прах.

Феновете на Левски имат волско търпение, доказвали са го неведнъж. В последното десетилетие (че и повече) те преживяха какви ли не футболни кошмари, провали и сривове в представянето на любимия си отбор. Както сега ще преживеят и загубата от Черно море и седмото място в Първа лига - това не е проблем за тях.

НО, премълчаването, покриването и оскъдните обяснения за провала на сделката с "Юнайтед Груп" наляха огромно количество масло в огъня и пожарът вече е факт. Търпението окончателно се изчерпа!

"За съжаление някои задължения натрупани през последното десетилетие се оказаха непреодолима пречка за осъществяване на сделката" - това написа ръководството на Левски по темата. Впоследствие и Наско Сираков публикува изявление, но в него не се съдържаше най-важното...

Време е за Истината, господа на "Герена". Цялата истина - кой ръководител, през коя година и колко задължения е натрупал. Ако и сега тази информация не излезе на бял свят, то никой от вас занапред няма да има моралното право да призовава феновете за каквато и да е било финансова подкрепа.

Всичко си има граници, а мълчаливото им преминаване, ВИДНО, не е в полза на клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички