Трус в Първа лига: Станислав Иванов официално подписа, но не с Левски


Трус в Първа лига: Станислав Иванов официално подписа, но не с Левски
Снимка: Lap.bg

14334 0

Сензационен трансфер в българската Първа лига. Бившият футболист на Левски Станислав Иванов официално бе представен като ново попълнение на Арда. Така талантливият футболист отново се завръща в България, след като бе част от американския Чикаго Файърс.

Станислав Иванов бе един от любимците на Левски, като от няколко дни се спряга с неговото завръщане в родното първенство. В крайна сметка той е избрал да стане част от Арда, който е осми в класирането - на точка от Левски.

Ето какво написа отборът от Кърджали в официалния си сайт:

"ПФК АРДА направи поредния си силен трансфер през зимната пауза. Днес договор за две години и половина подписа нападателят Станислав Иванов. След среща със спортния директор Ивайло Петков, двамата уточниха всички подробности около договора и сложиха подписи. Тoй днес ще направи и първа тренировка с новия си отбор. Станислав Иванов за последно игра в американския Чикаго Файър. Станислав Иванов е роден на 16 април 1999г. в Габрово. Започва да тренира футбол в школата на Янтра, след което е привлечен в Левски.През 2021г. Станислав преминава в Чикаго Файър. Той е част от националните отбори на България U17, U19, U21.

Станислав Иванов е поредният футболист, който се присъедини към АРДА. Преди това договори с клуба подписаха Радослав Цонев, Тунгара, Преслав Боруков и Шано Бокулда" - гласи съобщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички