Михаил Вълчев: При такава серия нас щяха да ни псуват, а на треньора да искат оставка


Михаил Вълчев: При такава серия нас щяха да ни псуват, а на треньора да искат оставка

20176 0

Бившият нападател на Левски Михаил Вълчев критикува представянето на отбора и на конкретни играчи в мача срещу Черно море от първенството. Легендата на "сините" заяви, че при подобна серия от 9 мача без победа, в миналото феновете са щели да искат оставката на треньора, а тях да посрещат с псувни.

"Не знам какво да говоря, защото времето все още е лошо. Нали обявиха, че коментари за играта трябва да се правят, когато се стопли. Затова не знам - да кажа ли какво ми направи впечатление, или да не го направя?. Според мен Левски стоеше по-добре до 30-ата минута. Държеше топката.

Не позволяваше на съперника си да си подава. Имаха и положения. Едното бе на Рикардиньо. Може би крайните бранители не бяха толкова активни, за да може Левски да превърне в гол преимуществото си. След това допуснаха едно заритване да ги затрудни", започна Вълчев пред "Мач Телеграф".

"Всички хвърлят вината върху Николай Михайлов, но за мен и Роналдо, който в този мач игра като краен бранител, не е толкова невинен. Можеше да се намеси далеч по-удачно. След това Черно море действаше както трябва - да убие мача и да дебне евентуално за втори гол. Но и това им бе достатъчно. Пак се коментира, че Левски не е бил надигран, но пък е загубил... Така ли? След като всичко е наред, защо пада?", пита бившият голмайстор.

"Много играчи са длъжници на отбора. Уелтън, Роналдо, Ивелин Попов, Филип Кръстев, Асен Чандъров и други. Като цяло, липсваха идеите в играта. Не мога да разбера и друго - какви са тези играчи, че да играят само при хубаво време?! Толкова ли се изнежниха? За мен този терен не бе толкова зле. Навремето сме играли в сняг, преспи.

А публиката не спира да ги подкрепя. Може би и така трябва. Макар че в миналото при такава серия щяха да искат оставката на треньора, а нас, играчите, да ни посрещат с псувни. Дано нещата да се оправят и Левски да започне да бие именно заради тези хора", завършва Вълчев. А ето какви критики към Левски отправи друг техен бивш нападател - Петър Курдов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички