Кирил Ивков: Венци Стефанов си прави популярност на гърба на Левски


Кирил Ивков: Венци Стефанов си прави популярност на гърба на Левски

801 0

Легендата на Левски Кирил Ивков е категоричен, че феновете не заслужават това, което се случва с клуба. Според него обаче нещата в "синия" клуб все пак ще се оправят.

Следете НА ЖИВО всичко около ситуацията с акциите на Левски.

"Не може така да се подиграваш с Левски. Това за мен е подигравка. Левскарите не заслужаваме това. Това е клуб, който милиони хора обичат. Да, много и го мразят, и не могат да го търпят, но е нужен на всички. Ето например, Венци Стефанов призовава да отидем в окръжните групи - прави си популярност на гърба на Левски. Говори много повече за Левски, отколкото за Славия", сподели Ивков.

"За мен и Васил Божков не е прав. Не може така да се подиграваш с държавата. Все пак се надявам разумът в него да надделее. След като премиерът не може да вземе акциите, нека Божков ги даде на някой, който иска да помогне на Левски. Не го ли направи, обрича Левски на гибел. Не вярвам той да иска да затрие клуба. Милиони хора ще го прокълнат при този вариант. Аз обаче имам чувството, че нещата ще се оправят. Няма как Левски да отиде в миманса. Сигурен съм, че ако има законов начин, ще се справи и с тази ситуация", допълни той пред "Меридиан мач". Междувременно Тити Папазов отново призова за мобилизация сред феновете, за да се събере нужната сума за временното спасение на клуба - ето каква сумата.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама