Тити Папазов призова феновете на Левски и обяви каква сума трябва да съберат


Тити Папазов призова феновете на Левски и обяви каква сума трябва да съберат

1763 0

Баскетболният треньор Константин Папазов се обърна към привържениците на клуба, от които отново зависи спасението на Левски. Той заяви, че сумата, която е необходима сега и трябва да се събере 1,5 млн. лева. Припомняме, че вчера Васил Божков прехвърли акциите на премиера Бойко Борисов и не е ясно какво ще се случи с тях, докато "синия" клуб няма много време и трябва да покрива задълженията си.

"В този проблем искам да се обърна към цялата синя общност, която за пореден път трябва да помогне, за да спечелим време. 24 май е нашият рожден ден - подаръкът, който трябва да събере Левски, е 1.5 млн. лв, за да покажем, че Левски никога не може да бъде употребяван, Левски е кауза", заяви Папазов пред Нова тв по отношение предстоящата 106-годишнина на "синия" клуб.

Следете НА ЖИВО всичко около ситуацията с акциите на Левски.

"Това е единственият път, по който може да се излезе от ситуацията. Съдбата е тази, която дава шанс на Левски да тръгне по нов път. В последните 15 дни 7-8 човека правихме всичко възможно, с идеи, с решения да стигнем до акциите по най-безболезнения начин. Акциите на Левски са толкова свещени, колкото косите на апостола в музея. Никой няма право да ги развява по този начин. Акциите са ценна книга. Не са да се разнасят. За да оцелеем се обръщам към "синя" България. Имаме спешна нужда от милион от половина и съм убеден, че ще ги съберем“, завърши той. А как вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев коментира всичко случило се в Левски и дали ще има проблем с лиценза - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички