Бойко Борисов със своя версия за скандала между Сираков/Раева и Василев, посочи кой ги е сдобрил


Бойко Борисов със своя версия за скандала между Сираков/Раева и Василев, посочи кой ги е сдобрил
Снимка: Ивайло Илиев/Actualno.com

7785 0

Бившият министър-председател на България Бойко Борисов коментира пред журналисти разразилия се скандал между Наско Сираков и неговата съпруга, от една страна, и министъра на спорта Радостин Василев, от друга.

"Това, което се случи вчера в спорта... Да дадеш нарочна пресконференция и да обявиш, че има страхотни нарушения и че в гимнастиката са лакеите на мафията, това са тежки думи. Тези хора си мислят, че още са в предизборна кампания и никой не им държи сметка", започна Борисов.

"Нещо повече, продължиха с това, че вече са говорили с вътрешния министър, след това имаше и пост на премиера, който застава зад своя министър на спорта. И вечерта кръстникът на мафията се обади и днес всичко е мир и любов, вече мафия няма, вече всичко е похарчено прозрачно, вече пак гимнастичките са нашето знаме, а левскарите в сърцето на спортния министър са поне колкото и цесекарите. Мир и любов", подхвърли иронично той и продължи:

"Просто кръстникът на мафията се обади и им каза "Я бързо се оправяйте, защото не може така да става с две големи групи фенска маса".

"Какъв е този упрек към нас - че сме финансирали художествената гимнастика. Да, финансирахме ги и взеха олимпийско злато, победиха Русия. Шапка до земята, не до колене. Световни шампионки станаха, зала "Арена Армеец" препълнена - 15 хиляди публика събраха. Децата бяха в екстаз, викаха и гледаха шампионките си. Това ли е грях, как не ги е срам", попита Борисов.

"Много ми е интересно дали ще ги попитате кой кръстник, на коя мафия, снощи ги сдобри. Аз имам отговор. Със сигурност не е от опозицията. Стои високо и дава задачи. Но днес се изненадал, че му стържат любимите хора", каза за финал по темата лидерът на ГЕРБ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички