Трудна задача: Наско Сираков напът да наруши огромно обещание пред феновете на Левски


Трудна задача: Наско Сираков напът да наруши огромно обещание пред феновете на Левски
Снимка: Levski.bg

2699 0

Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков, е напът да наруши едно от най-големите обещания, които даде пред феновете на клуба и широката футболна общественост.

Какво беше то?

През 2020-та година легендата на "сините" заяви категорично, че най-важната задача пред него и колегите му е до 3 години родният гранд да е изчистил напълно задълженията си. Тези думи той изрича в интервю пред "levski365.com". 

Той добавя, че очаква това да се случва постепенно, а същевременно с това тимът да придобие разпознаваем облик, да повиши класата си и да има солидна основа, на която да стъпи. Сираков бе убеден, че знае как да постигне това.

Актуалната ситуация

Е, в началото на сезона изглеждаше сякаш столичани са напът да постигнат поне заложеното в чисто игрови план след силните си изяви у нас и в Европа. Към момента обаче отборът е 6-и в класирането с актив от 32 точки, на цели 10 от върха.

Дълговете на Левски от своя страна са далеч от погасени, пише "Тема Спорт". От провелото се Общо събрание на клуба стана ясно, че задълженията все още са в размер на милиони.

На фона на това "сините" планират да подсилят атаката си с български талант.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички