Изненадващ ход: Левски купува български талант за върха на атаката си?


Изненадващ ход: Левски купува български талант за върха на атаката си?
Снимка: БГНЕС

9108 0

Ръководството и спортно-техническият щаб на Левски вече работят по плановете си за предстоящия зимен трансферен прозорец. На "Герена" са решени този път да не "проспиват" възможността за подсилване на редиците си, както сториха през лятото.

"Сините" все още очакват отговор от двама от основните си футболисти - Андриан Краев и Жереми Петрис, относно евентуалните им нови договори. Дуото до известна степен стопира действията на клуба за нови попълнения.

Кой е в полезрението им?

Въпреки това, столичани изглеждат категорични в намеренията си спрямо един играч от Първа лига. Централният нападател на Хебър - Георги Николов, е попаднал в радарите на родния гранд, пише "Топспорт".

Представянето на юношеския национал

Таранът впечатлява с изявите си през кампанията до момента. Към момента има 8 гола и 1 асистенция в 16 мача в Първа лига. Цели 3 от тях той реализира във вратата на доскорошния лидер в класирането Локомотив Пловдив. Хеттрик записа и за младежкия национален отбор срещу Естония.

Слуховете за криза и евентуална криза в Хебър и последваща масова разпродажба на играчите са добре дошли за "сините", които и без това не желаят да пръскат сериозни суми. Към момента те разполагат с 2 опции на тази позиция - Рикардиньо и Билал Бари. Първият обаче все още не намира оптималната си форма, докато вторият се възстановява от тежка контузия.

Същевременно претенциите на Краев и Петрис започват да пречат сериозно на столичани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички