Триумфиралият Роман Прохазка предрече: Същото ще се случи и на Левски


Триумфиралият Роман Прохазка предрече: Същото ще се случи и на Левски
Снимка: БГНЕС

3463 0

Преди броени дни (8 май) бившият футболист на Левски Роман Прохазка спечели Купата на Словакия с тима на Спартак Търнава, побеждавайки на финала Слован Братислава на Васил Божиков с 2:1 след продължения. В коментар относно финала на "сините" срещу ЦСКА в България, 33-годишният полузащитник видя "знамение":

"Вярвам, че Левски ще спечели във финала. Ще им стискам палци и вярвам, че в сезона, в който аз спечелих Купата, същото ще се случи и на Левски", каза той в интервю пред "Sportal".

Прохазка призна и че още следи изявите на Левски: "Разбира се, че следя какво се случва. Най-вече резултатите и всички интервюта, защото нямам много време да гледам мачовете. Радвам се, че в момента Левски е в много добра форма. Това е най-важното преди финала. В момента играят много добри чужденци в Левски. В отбора винаги трябва да играят само добри чужденци".

"Мисля, че изобщо не е важно кой е фаворит в тези мачове. И Слован срещу нас беше фаворит, но ние спечелихме. За мен обаче е много важно, че Левски е в добра форма. На финала всичко може да се случи. Помня всички победи, а всички загуби ги забравих. Вярвам, че Левски ще бие. Няма значение по какъв начин и какъв ще бъде резултатът. Ще се радвам, ако отборът победи. Само Левски!", завърши словакът.

*Още коментари и новини покрай големия финал между ЦСКА и Левски четете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички