Трима българи подписват още днес с Левски


Трима българи подписват още днес с Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

3412 0

Отборът на Левски се очаква в днешния ден да направи три входящи трансфера. След идването на Георги Дерменджиев, специалистът обяви, че желае повече българи да играят на "Георги Аспарухов" и по всичко личи, че желанието му ще бъде уважено от ръководството на тима, информират колегите от "Дарик".

Очаква се една от първите придобивки на "сините" да бъде бившият нападател на тима Валери Божинов. Освен него на Герена ще се върне още един екс-играч на "сините" - Живко Миланов. Третият българин, който се очаква в най-скоро време да парафира с 26-кратните шампиони е Мартин Рейнов, за чийто трансфер се говори още от лятото.

Все още продължават да се водят преговори и с други двама играчи от родната Първа лига. Става въпрос за звездата на Славия Галин Иванов и за защитника на Берое Иван Бандаловски.

ЛЕВСКИ ДАВА СВОЙ НА БОТЕВ ВРАЦА, ЗА ДА ВЗЕМЕ БОЖИГОЛ

Поради не малкият брой входящи трансфери, които очакват на Герена, е възможно и тимът да бъде напуснат от някои от големите имена. В последните седмици спряганите за трансфер са атакуващите футболисти Станислав Костов и Жерсон Кабрал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички