Левски компенсира Ботев (Вр) за Божинов със свой нападател


Левски компенсира Ботев (Вр) за Божинов със свой нападател
Снимка: Официален сайт на Левски - https://levski.bg/

2075 0

С привличането на Валери Божинов Левски почти сигурно ще се раздели с младия си нападател Илия Димитров, който ще бъде преотстъпен на Ботев Враца, пише "Тема Спорт".

22-годишният футболист трудно ще се пребори за място в състава и най-вероятно отново ще бъде преотстъпен (той вече има престои в Пирин Благоевград и Локомотив София, като дори бе голмайстор на столичните железничари във Втора лига). През есента Димитров взе участие в едва 3 срещи на "сините", в които престоя на терена 28 минути. Той започна отлично сезона - донесе победата в първия кръг при гостуването на Ботев (Пд) (1:0). Във втория асистира за едно от попаденията в мрежата на Черно море (2:2).

ЛЕВСКИ СЕ ОТКАЗА ОТ НЕГО, А ТОЙ БЕЛЕЖИ С ТЕМПОТО НА ЛЕВАНДОВСКИ

След това обаче бе налегнат от травми. Общо със синята фланелка Димитров има 15 срещи във всички турнири. Той дебютира за тима на 3 ноември 2013 година при 4:1 над Пирин Гоце Делчев на "Герена".

На лагера в Кипър Димитров игра и в четирите контроли на Левски. Той престоя на терена общо 142 минути. В повечето време бе пускан като крило, а не на върха на атаката. Ето каква ще бъде заплатата на Божинов на "Герена". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички