Дерменджиев се ядоса на играчите на Левски, но видя и позитиви след поражението


Дерменджиев се ядоса на играчите на Левски, но видя и позитиви след поражението
Снимка: принтскрийн

1377 0

Новият наставник на Левски Георги Дерменджиев не остана очарован от поведението на своите възпитаници през първото полувреме на срещата срещу Урал, загубена с 1:2 от "сините". Бившият треньор на Лудогорец все пак видя и позитиви в представянето, като играчите са показали характер и някои добри действия през вторите 45 минути в поредната контрола на отбора преди подновяването на Първа лига.

"В рамките на шест-седем минути допуснахме два гола. Много трудно беше след това да се пренастроим. Този мач се разделя на две полувремена. Второто полувреме беше по-добро, въпреки че темпото бе по-бавно. Отборът започна да показва характер. Мисля, че има потенциал", отсече Георги Дерменджиев. Той сподели, че има фактори в играта на Левски, които се нуждаят от подобрение, но е видял и добри неща в представянето.

"Знаете, че за три, четири или пет мача няма да променим начина на игра на отбора. Второто полувреме ми дава основание да мисля, че това до известна степен е играта на Левски, като се изчистят някои грешки. Започнахме мача неподготвени. Няма как да започнеш да играеш мач с два гола за седем минути".

Що се отнася до предстоящото откриване на шампионата през този месец, опитният специалист вече има ясна представа върху кои футболисти ще изгради ядрото на отбора.

Никога не съм губил оптимизма си. Виждам, че има подобрения. Работим в тази насока и се надявам, че ще подобрим значително играта на Левски. Всяка една загуба влияе на отбора. Никога не съм казвал, че в контролите можем да правим каквото си поискаме. Победата дава самочувствие на играчите и им действа добре. Горе-долу е ясно, кои футболисти ще започнат първенството", завърши наставникът.

И, докато Левски води подготовката си, излезе нова информация за бъдещ собственик на "сините" - четете подробности тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички