От Ботев обявиха цената на Тодор Неделев и разкриха за оферта на Левски за защитник


От Ботев обявиха цената на Тодор Неделев и разкриха за оферта на Левски за защитник
Снимка: Официален сайт на Ботев Пловдив

2633 0

Спортният директор на Ботев Пловдив - Адалберт Зафиров призна, че от Левски има оферта за защитника Кристиан Димитров, за което се говори упорито в последния месец. Според Зафиров обаче едва ли ще се стигне до трансфер.

"Има оферта, но на този етап, не мисля, че Кристиан Димитров е за продаване. На него му трябват поне още 6 месеца в Ботев. Да натрупа самочувствие и ако е възможно да заиграе и в Националния отбор. Тогава ще е по- лесно за самия него да премине в някой друг клуб", заяви Зафиров пред Канал 3. 

Спортния директор на пловдивчани призна за голям интерес към звездата на отбора Тодор Неделев , но и, че към момента няма конкретна оферта. "Запитванията бяха много, но конкретна оферта няма за сега. Цената му не е точно 4 милиона, а малко по-малко. За нас е по-добре Неделев да остане. Той е двигателят и сърцето на отбора. Нашата игра се гради изцяло върху неговите качества". Освен това Зафиров призна, че Ботев трудно би се преборил с Лудогорец, ЦСКА и Левски за първите три места и реално "жълто-черните" могат да се борят за четвъртото място. Голямата цел пред Ботев е финал за Купата на България.

В същото време от Левски готвят трансфер на играч на Лудогорец. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички