Треньорът на Шкупи поздрави Левски, но обяви резултатът за "нереален"


Треньорът на Шкупи поздрави Левски, но обяви резултатът за "нереален"
Снимка: facebook / levskiofficial

8011 0

Отборът на Левски победи Шкупи с 2:0 в първата квалификационна среща от втория кръг на Лигата на конференциите. С попадания на Уелтън и Роналдо "сините" си осигуриха комфортна преднина преди реванша в София, който е след седмица.

Наставникът на северномакедонския тим Джихад Арслан засегна любопитна тема след срещата, а именно изборът на съдия и защо е бил израелец, предвид, че в следващия кръг победителя може да срещна Апоел Беер Шева.

"Нереалистичен резултат"

"Имахме три възможности през първото полувреме. Този един лош удар, който се превърна в пас, спечели за тях тази вечер. Доволен съм от отношението на моите играчи, те показаха хъс. Съжалявам за втория гол, работихме много по корнерите, но имаше спад на концентрацията в последните секунди, няма от какво да се оплача. Поздравления за Левски, но резултатът от този мач не е реалистичен", заяви наставникът. 

Недоверие в съдиите

"Бих искал да направя един коментар за рефера. Как да стане, тоест трябва да има някакво правило за делегиране на съдии, като се знае, че следващият ни евентуален следващ съперник трябва да е от Литва или Израел. Е, как може съдията на този мач да е от Израел.

Резултатът не е в наша полза, но сме далеч от мисълта да ходим в София да се предаваме, напротив. Отново ще играем добре и ще поправим грешките. Колкото до избора на Хамиди за атака, заради лошия терен и високите дуели. Затова се спрях на него, а не на Трапановски, Воша... За другите, които влязоха и играха добре за минутите, които получиха", допълни още той. Наставникът на Левски Николай Костов бе изключително доволен от успеха и от показаната игра, като заяви, че в един момент си е мислил, че са "непобедими".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички