Едно желание: Николай Костов с молба пред шефовете на Левски


Едно желание: Николай Костов с молба пред шефовете на Левски
Снимка: levski.bg

15500 0

Левски започна колебливо новия сезон, но постепенно навлиза в ритъм и показва добри резултати под ръководството на новия треньор Николай Костов.

"Сините" вдигнаха нивото, записвайки победи над Ботев Пловдив с 3:1 на "Колежа", както и над Шкупи в Северна Македония с 2:0 в мач от Лигата на конференциите.

Желанието на Костов

Въпреки това, наставникът на столичния гранд желае силно да подсили редиците си в офанзивен план. Той настоява пред ръководството на клуба да бъде привлечен нов флангови футболист, пише "Тема Спорт".

Специалистът иска да разполага с повече опции в атака, засилвайки сериозно конкуренцията в тази зона. Към момента той има Велтон, Роналдо, Джавад ел Джемили, както и Марин Петков.

С какво разполага Левски в нападение?

Именно за последния обаче вече стана ясно, че се работи по престижен трансфер в един от най-титулуваните френски отбори Бордо. Така или иначе, 19-годишният българин бе използван като ляв краен бранител в последните 2 срещи на "сините". Причина за това бе наказание на Цунами.

Към момента на стадион "Георги Аспарухов" играят предпазливо що се отнася до входящи трансфери. На "Герена" акостираха двама - Хасими Фадига, който се подвизава в последната третина на игрището, както и Дарлан, чиято роля е на дефанзивен полузащитник.

Междувременно "сините" осъществиха изходящ трансфер на най-добрия си защитник Ноа Сонко Сундберг в Лудогорец. Какво сподели самият той около сделката?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички