Потвърдено: Млад ас на Левски се запътва към един от най-успешните френски тимове


Потвърдено: Млад ас на Левски се запътва към един от най-успешните френски тимове
Снимка: Levski.bg

12292 0

Левски е в преговори за продажбата на един от големите си таланти в лицето на Марин Петков. "Сините" са получили оферта от Франция за своя състезател и в момента обмислят възможните варианти.

Това става ясно от думи на футболния агент Николай Жейнов. Пред "Тема Спорт" той сподели, че работи по евентуалното осъществяване на сделка по оста София - Бордо.

Специалистът признава, че 19-годишният нападател представлява обект на интерес от страна на един от най-титолуваните френски тимове, но същевременно е все още далеч от потенциално споразумение.

Вярни ли са спекулациите около Петков?

"Марин е мой футболист от известно време. Вярно е, че Бордо има интерес към него и работим по тази линия. За да се стигне до трансфер обаче има много работа, която да се свърши и доста обстоятелства да се нагласят по правилния начин. Марин е много талантлив футболист и съм сигурен, че го очаква отлично бъдеще", заяви категорично Жейнов.

Той бе попитан и относно възможни рокади в Лудогорец, изразяващи се в продажбата на двама от ключовите футболисти на разградчани - Кирил Десподов и Бърнард Текпетей.

Какво очаква двамата нападатели?

"Както за ЦСКА, същото важи и за Лудогорец. Много зависи какво ще се случи в Европа. През зимата работих по трансфер на Текпетей, но тогава не се получиха нещата именно заради участието на Лудогорец в Европа. Тогава, заедно с агента на играча, работихме за трансфер на Текпетей в Динамо Загреб и Шахтьор Донецк", завърши Николай Жейнов.

Колко пари са готови да извадят французите за правата на Марин Петков?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички