Треньорът на ПАОК Разван Луческу призна действителността: Не бяхме готови за мачовете с Левски


Треньорът на ПАОК Разван Луческу призна действителността: Не бяхме готови за мачовете с Левски
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

3578 0

Старши треньорът на ПАОК Разван Луческу логично бе разочарован от случилото се на "Тумба" в четвъртък (28 юли) вечер, когато неговите футболисти отпаднаха от евротурнирите, отстъпвайки на Левски с общ резултат 1:3.

"Не бяхме подготвени за тези два мача и това е резултатът от тази ситуация", призна румънецът на пресконференцията си след последния съдийски сигнал.

"Допуснахме много грешки в тези две срещи и това се видя в резултата. Имахме много проблеми, промени, играчи, които не взеха участие в подготовката... Не можем да построим къща за един ден. Трябва да управляваме емоциите и ситуациите", призова треньорът на "черно-белите" и допълни:

"Ако искате да намерите някой виновен - това съм аз! Когато се поемат такива рискове, тогава се случват подобни ситуации. Направихме много грешки в тези два мача, включително и изгонените футболисти. Знаете колко голямо е напрежението в отбора, имаше много нервни ситуации".

"Нищо не се променя. Трябва да сме готови за старта на новия сезон в гръцкото първенство и да се подобрим", завърши 53-годишният Луческу.

Вижте още: Ето кой е следващият съперник на Левски в Лигата на конференциите!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички