Георги Миланов категоричен: Това, което прави Левски, е чудо!


Георги Миланов категоричен: Това, което прави Левски, е чудо!
Снимка: LAP.BG

3506 0

Георги Миланов определи като "чудо" факта, че Левски отстрани ПАОК от Европа в турнира Лига на конференциите. Опитният футболист, който беше с ключова роля и в двата мача, заяви, че се надява това да е само началото на паметни европейски вечери на столичния гранд. 

"Всяка една минута и капка пот си струваше. Атмосферата беше чудесна. Такива мачове ни трябват. Имаше опасения дали ще се пропукаме, но се случи само веднъж. Не блестяхме като цяло, но изиграхме перфектен тактически мач", отсече Миланов след срещата.

"Не знам колко съм тичал, но не това е важно. Да, аз и Филип покривахме голям периметър, но всички много ни помагаха. Тактически отличен двубой, треньорът също е доволен. Постигнахме изключително голям успех и всичко се дължи на нас и дисциплината, която спазваме. 

Наистина това са мачовете, които каляват младите. В предишния мач имаше 7-8 дебютанта в Европа. Това е чудо, което правим - изключително съм доволен. През цялото време говорих, ръкомахах - това се изискваше от мен. Надявам се и Ивелин скоро да се възстанови, защото има опит и много ще ни помогне. 

Може би на хартия следващият съперник е по-слаб, дори 100% е по-слаб от ПАОК, но това не трябва да ни главозамайва. Трябва да се подготвим и оттук нататък ни очакват много хубави европейски вечери", каза още Миланов. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стоилов отправи предупреждение след елиминацията на ПАОК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички