Станимир Стоилов и Наско Сираков скандират с футболистите, фенове посрещнаха Левски още на границата (ВИДЕО)


Станимир Стоилов и Наско Сираков скандират с футболистите, фенове посрещнаха Левски още на границата (ВИДЕО)
Снимка: Levski.bg

3759 0

Късно снощи (28 юли) българският гранд Левски успя да отстрани именития гръцки ПАОК във втория кръг на квалификациите от турнира Лига на конференциите. "Сините" допуснаха само 1 гол във вратата си за 180 минути игра в София и Солун, а в следващата фаза ги очаква малтийският Хамрун Спартанс.

В официалната страница на "сините" в социалната мрежа "Facebook" пък бе публикувано ВИДЕО, което показва радостта на футболистите и треньорския щаб след последния съдийски сигнал на "Тумба".

ГАЛЕРИЯ от мача ПАОК 1:1 Левски

На кадрите се вижда как първо Станимир Стоилов и Наско Сираков посрещат и поздравяват всеки играч пред съблекалнята, а малко след това двете силни фигури на "Герена" вече скандират популярния рефрен "И само Левски обичаме те".

Левски определено си заслужи тази неистова радост, а няколко десетки, ако не и стотици, фенове на 26-кратните шампиони ги посрещнаха още на ГКПП Кулата и с факли и песни изразиха еуфорията си от отстраняването на ПАОК. Интересно е да се отбележи, че "сините" не бяха с клубния си автобус, тъй като той е претърпял повреда в Гърция!

Вижте двете ВИДЕА:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички