Наско Сираков показа здрав разум след чудото на "Тумба"


Наско Сираков показа здрав разум след чудото на "Тумба"
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

6566 0

Собственикът на Левски Наско Сираков говори от Солун след равенството на българския гранд с местния тим ПАОК във втория предварителен кръг от Лигата на конференциите. "Сините" направиха 1:1 на чужда земя, докато в София победиха с 2:0.

"Синята" легенда предупреди, че не трябва да се изпада в оптимизъм, защото Левски е в началото си. Той се надява успехът срещу ПАОК да привлече нови инвеститори и заяви, че не той определя цената на футболистите, а тези, които ще ги купуват.

"Фантастичен мач на нашия отбор. Най-вече изключително дисциплинирани бяха. Изпълниха всички указания на Мъри. Смятам, че абсолютно заслужено продължаваме. Не трябва да изпадаме в прекален оптимизъм. Този отбор е в началото, има още много вода да пие", подчерта Сираков.

"За мен всеки един такъв мач до следващия може да го вкарваме в топ 5. Футболистите абсолютно заслужено продължават в следващия кръг. Ще играем нови два мача, надявам се да продължим още по-напред.

Не искам да натоварвам футболистите с прекалено големи очаквания. На този етап това, което направиха е абсолютно достатъчно. Дай Боже да привлечем нови инвеститори", коментира той.

"Аз не определям цените на футболистите. Определят ги тези, които ще купуват", завърши босът на българския гранд.

Вижте как се разви срещата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички