Треньорът на Хайдук: Идваме за победа в София


Треньорът на Хайдук: Идваме за победа в София
Снимка: Sportlive.bg

943 0

От лагера на Хайдук (Сплит) продължават да излъчват увереност преди реванша с Левски и вярват, че ще продължат напред в Лига Европа. Треньорът на Хайдук Сплит Жоан Карийо заяви, че неговите възпитаници пристигат в София с мисълта единствено за победа. Хърватите имат аванс от 1:0 от първия мач като домакин.

"Имам идея как да играем, за да спечелим. Преднината ни от 1:0 е минимална, но ние сме отбор, който винаги се стреми към успеха. Ще бъде голяма грешка, ако се опитваме да пазим резултата. Трябва да играем за победа", заяви Карийо.

"Ще пътуваме с 20 футболисти, защото в такива важни мачове винаги трябва да има двама играчи повече. Ще се опитам да подбера оптималния състав. Том Башич и Иво Гръбич отпадат заради контузии, но Исмаили е по-добре и в групата. Хубаво е, че мога да разполагам с почти всички налични футболисти", каза испанският спец. 

"Не знам дали Левски ще напада повече, но и това не ме интересува. Аз знам, че ние ще играем атакуващо. Ще преценя кои са най-подходящите изпълнителни за този мач. Надявам се да не допусна грешки при избора. Не е важно кой ще играе, важно е преминаването в следващия кръг. Доволен съм от представянето на момчетата досега. Говорихме как трябва да се представим в София и отиваме за победа", каза Карийо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички