Левски с нов сензационен трансфер, взима бивш играч на Манчестър Юнайтед


Левски с нов сензационен трансфер, взима бивш играч на Манчестър Юнайтед
Снимка: БГНЕС

6295 0

Левски е напът да уреди пореден сензационен трансфер. "Сините" са пред финализиране на сделката на игралия в Манчестър Юнайтед - Габриел Обертан. 

Това ще е 11-ото ново попълнение за тима от "Герена" и поредното голямо име, след като преди малко повече от седмица юношата на Барселона Жорди Гомес парафира също с договор. Очаква се сделката с Обертан да се осъществи в следващите няколко дни, съобщава "Дарик". Той е дал уверението си, че ще подпише с тима на Николай Митов, въпреки че има и още две оферти. 

Освен това, Левски очаква и централен защитник от Примера дивисион, но неговото име все още не е ясно. С двамата ще приключи селекцията на "Герена", след като Митов няколко пъти заяви, че очаква още крило и защитник.

Обертан има 71 мача във Висшата лига, 69 в Лига 1 и 14 срещи в Шампионска лига. Освен за Юнайтед, французинът играе за Бордо, откъдето стартира кариерата му, също така е обличал екипите на Нюкасъл, Анжи Махачкала и Уигън. Най-силен е престоят му в при "свраките", където изкара 5 сезона. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички