Перлата на Левски започва титуляр срещу Хайдук


Перлата на Левски започва титуляр срещу Хайдук
Снимка: Оф. сайт на Левски

1489 0

Перлата в селекцията на Левски Жорди Гомес ще бъде титуляр в реванша с Хайдук в четвъртък, пише "Меридиан мач". Испанецът се присъедини към отбора преди около две седмици и не се намира в добра физическа форма. Халфът обаче тренира усилено в последните дни и вече е готов да играе от първата минути, макар че на "Герена“ се съмняват, че ще издържи до края на мача с хърватите.

Припомняме, че Гомес влезе като резерва през втората част на първата среща и показа висока класа. Неговото включване помогна много на отбора, който диктуваше събитията в последната четвърт на гостуването.

В същото време треньорът на "сините“ Николай Митов умува дали да вкара сред титулярите в реванша и Жуниор Мапуку, и Буш. Двамата стартираха по съвсем различен начин сезона. Африканецът направи фурор с двата си гола срещу Сутиеска, а румънецът се сработваше с другите след травма и се появи като резерва срещу черногорците.

Няма да е голяма изненада, ако Митов реши да направи рокада на върха на атаката и заложи на Серджиу Буш вместо на Мапуку. Последният игра много слабо в гостуването на Хайдук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички