Треньорът на Апоел: Първите 20 минути срещу Левски бяха най-добрите ни това лято


Треньорът на Апоел: Първите 20 минути срещу Левски бяха най-добрите ни това лято
Снимка: Levski.bg

2117 0

Треньорът на Апоел Беер Шева - Елинив Барда, не прие съвсем критиките срещу неговия тим за мача с Левски снощи. На израелска земя двубоят в трети предварителен кръг на Лига на конференциите завърши с нулево равенство.

"Не съм съгласен с критиките, че не сме били добри. През първото полувреме имаше много добри неща, които показахме, въпреки техния контрол. През второто вече контролирахме играта, но, за съжаление, не създадохме импулс, за да спечелим предимство. Да, имаше добри неща. Видях играчи, които се вдигнаха след лош период.

Има и тенденция да се подценяват съперници като Левски София, а аз не приемам това. Искахме да спечелим, но това е футболът. Не казвам, че играхме страхотно, важно е да го разберете. Просто твърдя, че има точки, които мога да взема от този мач. Все още не е начинът, по който искам да изглеждаме, има още какво да се подобри", коментира Берда след ремито.

"Да се класираме за следващия етап? Не беше лесно, никога не е лесно. Трябва да отбележа, че атмосферата беше невероятна. Усетих туптящото сърце на публиката и това помогна на играчите много пъти да почерпят сили", каза още треньорът, цитиран от ynet.co.il.

Друго издание цитира Барда да казва, че първите 20 минути срещу Левски са били най-добрите за неговия тим това лято. А ето какво написаха за мача в Израел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички