Треньор, отнел титлата на Анчелоти и ПСЖ, също е вариант за Левски


Треньор, отнел титлата на Анчелоти и ПСЖ, също е вариант за Левски
Снимка: БГНЕС

2031 0

Аврам Грант вече е в България, но не е сигурно, че ще стане треньор на Левски. За сметка на това, "сините" имат и други готови варианти, ако бившият мениджър на Челси откаже да поеме столичния гранд.

Според информация на "Дарик Радио", ако той и другият споменаван кандидат Делио Роси откажат да поемат 26-кратния шампион заради високи изисквания, собственикът Спас Русев ще води преговори с Рене Жирар.

Това е треньорът, извел сензационно Монпелие до титлата в Лига 1 през 2012 година - първият сезон на новите собственици на ПСЖ, които тогава взеха за мениджър не кой да е, а Карло Анчелоти. През кариерата си той е водил клубовете Ним, Страсбург, Пау и Нант. Освен това е бил селекционер на младежките гарнитури до 16, до 19 и до 21 години на Франция. В периода 1998 - 2002 той е помощник на Роже Лемер и помага за спечелването на една световна и една европейска титла.

Днес ще се проведе срещата на Спас Русев с Аврам Грант, а утре той ще лети за Италия за лична среща с Делио Роси. Според това как преминат преговорите, той ще избира между двамата или ще се насочи към френския специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички