Обертан: Първо титлата с Левски, после - личните цели


Обертан: Първо титлата с Левски, после - личните цели

4188 0

Перлата в селекцията на Левски през лятото - Габриел Обертан, сподели целите си с тима и физическото си състояние. Французинът дебютира за "сините" снощи при успеха с 2:0 над Витоша (Бистрица).

"Искам да спечеля нещо с Левски. После са личните цели. Искам да спечелим титлата", разкри Обертан след успеха на своя тим.

Той сподели, че се е почувствал много добре от топлото отношение на "сините" фенове, които го посрещнаха с аплодисменти.

"Много добре бях посрещнат от феновете. Страхотно! При 2:0 се играе по-лесно. Можехме да спечелим и с повече, но най-важни са трите точки. Чувствам се много добре, въпреки че не съм играл 2 месеца. Още една седмица във фитнеса и ще бъда много по-добре", заяви французинът.

"Президентът наистина искаше да дойда тук, треньорът също. И аз исках да дойда в този клуб, за да се наслаждавам на футбола си. Условията в София са перфектни за мен", коментира Обертан.

Нападателят говори и за работата си с един от най-именитите треньори във футбола - сър Алекс Фъргюсън.

"Фъргюсън е най-добрият, с който съм работил. Той те мотивира и те кара да даваш най-доброто от себе си. Той ме научи никога да не се предавам. При него трябва да си много дисциплиниран", обясни той.

Габриел Обертан сподели и че Димитър Бербатов, с когото е играл 2 години, му е разказвал за София.

"Той е удивителен футболист", посочи новият в Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички