Митов: Имам подкрепата на ръководството, бил съм на стаж при Грант


Митов: Имам подкрепата на ръководството, бил съм на стаж при Грант
Снимка: БГНЕС

2828 0

Треньорът на Левски Николай Митов вярва, че има подкрепата на ръководството, въпреки че вмедиите постоянно се говори за близката му смяна. Митов дори сподели, че е бил на стаж при Авраам Грант - единият от двата варианта за негов наследник на "Герена".

"Във всеки мач играем за победа, аз давам всичко от себе си, заедно с щаба. Ако има нещо, ръководството трябва да каже. В България нещата са така. Всичко е в ръцете на ръководството, имам им подкрепата", заяви Митов след победата над Витоша (Бистрица) снощи.

"Отбор се прави с време, продължи треньорът на "сините". - Не става с 13-20 дни подготовка. Левски трябва да изгради отбор, в момента това правим. Левски винаги се е борил за титлата, но в момента градим отбор, не става да махнеш 10 човека, трябва време".

Митов говори и за мача снощи, като коментира дебюта на Габриел Обертан.

"Ако Обертан разкрие качествата си, той ще дърпа Левски напред. Иван Горанов ще може да тренира, надявам се и Яблонски да е готов да се включи в следващия мач. Орачев се представи на ниво", посочи той.

"Доволен съм от победата, днес отбелязахме голове, стана добър мач. Това е тим, който играе футбол срещу нас, доволен съм от трите точки, имахме ситуации до десетата минута мачът да е с 2-3 гола", анализира Митов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички