"Това се случи на нас в първия мач" - треньорът на ПАОК Разван Луческу чака помощ от "Тумба"


"Това се случи на нас в първия мач" - треньорът на ПАОК Разван Луческу чака помощ от "Тумба"
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

2072 0

Старши треньорът на ПАОК Разван Луческу даде пресконференция преди утрешното (28 юли) домакинство срещу Левски от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите. Първата среща в София завърши 2:0 за "сините", а двубоят на "Тумба" ще започне в 20:30 часа!

Румънецът заяви, че "черно-белите" са загубили психологическата битка на "Георги Аспарухов" преди седмица, но сега са длъжни да играят по различен начин, ако искат да отстранят 26-кратните шампиони на България: 

"Никога не съм казвал, че ще бъде лесно. Подчертах и след първия мач, че загубихме психологическата битка. Това бе първи официален двубой, играхме в друга държава и футболистите ни се бяха събрали скоро. Вкараха ни в 40-ата секунда и нещата тръгнаха зле. Знаете, че нашият стил е тотално различен".

"Надявам се феновете да ни помогнат и да притиснат съперника. Това се случи на нас в първия мач и знам колко трудно е за даден отбор да се изправи срещу такава публика. Нужно ни е всичко, което може да ни помогне", призна Луческу и след това уточни, че вече е наясно с титулярния си състав:

"Времето е наш съюзник, когато говорим за целия сезон, но не и в този мач. Трябва да бъдем бързи и да играем като отбор. Трябва да бъдем концентрирани, да не губим топката и винаги да взимаме по-доброто решение от съперника. Титулярният състав ми е ясен. Мач обаче се печели с всички футболисти. Важни са и тези, които ще влязат като резерви. Утре всички трябва да се държат като отбор и да направят всичко по силите си, за да обърнат резултата в наша полза", каза за финал 53-годишният треньор на ПАОК.

Вижте още: "Няма от какво да се страхуват" - Емил Спасов нарече ПАОК 'възможен отбор'

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички